Sædding/Guldager IF's U12-drengehold mødte hinanden: SGI 1 trak det længste strå!

Profilbillede
dato

I lørdagens kamp, hvor klubkammerater blev midlertidige modstandere, stod Sædding/Guldager IF's to U12-drengehold over for hinanden i A2-rækken.

Dagens kampsponsor Juhls Diving, havde sørget for perfekt vejr, da der var lagt I kakkelovnen til et internt opgør mellem klubbens to A2 hold.

På papiret to jævne hold, som stod overfor hinanden.

Begge hold forsøgte at finde fodfæste, i en åbning der bølgede frem og tilbage. SGI 1 kom dog foran 1-0, og overtog stille og roligt kampen og havde initiativet. SGI 2 blev lidt for passive og sad ikke tæt nok på modstanderen. Dette udmøntede sig i, at SGI 1 kunne gå til pausen med en 3-0 føring.

Hos SGI 2, blev der i pausen talt om vilje og gejst, og aftalen blev, at vi skulle nulstille og vinde anden halvleg.

Anden halvleg blev mere intens og lige, takket være den højere intensitet fra SGI 2. Dette medførte en reducering til 3-1, hvilket gav gejst og en tro på tingene.

SGI 1 kom dog hurtigt på 4-1, men SGI 2 mistede ikke modet, og fik kæmpet sig tilbage på 4-3. Kort før slutfløjt, lukkede Frederik Guldager dog kampen, med et flot langskudsmål til slutresultatet 5-3.

Sædding/Guldager IFs cheftræner, Claus Underbjerg, havde følgende at sige til sine spillers præstation.

“Vi skal have mere vilje, gejst og intensitet fra start til slut. Dette er fokusområdet på træningsbanen for tiden.”

Men Underbjerg havde stadig række positive elementer, man kunne tage med videre til næste opgør, hvor han roste én spiller fra hvert hold:

“Hos SGI 1, vil jeg gerne fremhæve Asbjørn Hasling, som fra sin position som angriber, fik aktiveret forsvaret fint, og deltog godt i opbygningsspillet.”

“Hos SGI 2, vil jeg gerne fremhæve Jonathan Svendsen, som i form af sin ekstreme hurtighed, fik lagt et godt pres oppe foran, hvilket også resulterede i nogle erobringer, som gav ham 2 flotte mål.”

Kampens resultat: 5-3 til Sædding/Guldager IF (1)
Række: U12 Drenge A2

Kilde: Cheftræner Claus Underbjerg, Sædding/G IF (2) - U12 Drenge A2