"3D Print Specialist søges til klinisk brug i sundhedsvæsenet"

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for 3D print samt 3D billeddannelse og -behandling til klinisk brug i sundhedsvæsenet. Herunder udvikling og fremstilling af fantomer til simulations- og færdighedstræning, uddannelse, forskning samt kirurgisk planlægning? Så er det måske netop dig, som vi søger.

Du vil blive en central del af både 3D Laboratoriet (3D Lab) samt Laboratoriet for Kliniske og Kommunikative Færdigheder på Esbjerg Sygehus (LAKK).

Der er tale om en deltidsstilling på 22 timer i ugen (3 dage) fordelt med 1 dag i ugen i LAKK og 2 dage i ugen i 3D Lab. Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2024.

3D Lab på Esbjerg Sygehus blev etableret i 2018 til in-house produktion af patient specifikke behandlingsløsninger inden for kæbekirurgien. I dag er der ansat tre ingeniører ved 3D Lab, der beskæftiger sig med forskning, udvikling og fremstilling af patientspecifikke behandlingsløsninger inden for flere af hospitalets specialer. Herunder præoperativ planlægning vha. virtuelle 3D computersimuleringer og 3D print til kæbekirurgi, ortopædkirurg, kardiologi samt øre, næse og hals. Den præoperative behandlingsplanlægning er et tæt interdisciplinært samarbejde mellem ingeniør og kliniker for at sikre, at patienten får den bedste behandling.

LAKK blev etableret for ca. 20 år siden og har siden etableringen været i konstant udvikling for løbende at følge med nyeste krav til undervisning og teknologi. Det faste personale i LAKK består af en Funktionsleder, en tekniker og en overlæge (25% arbejdstid). Derudover anvender LAKK på daglig basis mange forskellige sygeplejersker, jordemødre, læger, teknikere og andre professioner fra sygehuset som undervisere.

Om jobbet

Du vil indgå som en del af 3D Laboratoriets team af kliniske ingeniører samt LAKKs faste personale og deltage i de to teams forskelligartede opgaver:

 • 3D billedbehandling og rekonstruktion af 3D computermodeller til klinisk brug
 • 3D print af anatomiske modeller til behandlingsplanlægning og kirurgisk værktøj
 • Dokumentation, vejledninger, vidensdeling og undervisning.
 • Udvikling af 3D printning af fantomer i LAKK
 • Udvikling og vedligehold af fantomer og andet undervisningsudstyr i LAKK
 • Teknisk support af simulationer i LAKK
Vores forventninger til dig

Din uddannelsesbaggrund kan være som diplom- eller civilingeniør, datalog el.lign. Det er en fordel, at du har professionel og dokumenteret erfaring med 3D print samt computer-aided design og billedbehandling.

Vi forventer endvidere, at du

 • Brænder for 3D teknologi.
 • Har erfaring med computer-aided design og 3D print.
 • Er struktureret og forandringsparat.
 • Tager ejerskab for opgaver og sikrer, at deadlines og aftaler overholdes.
 • Har stærke kommunikationsevner.
 • Er fleksibel og har gode samarbejdsevner.
 • Er en teamplayer, som aktivt bidrager til hele teamets succes
Vi tilbyder
En god og samarbejdsorienteret kultur, hvor du vil komme til at berøre spændende arbejdsområder. Vi tilbyder en travl og afvekslende arbejdsuge, hvor ingen arbejdsdage er ens. Du vil blive en del af et stærkt og engageret team, som består af dygtige kolleager, og hvor der optræder en uformel omgangstone. Du vil deltage i løsningen af spændende og varierende opgaver inden for en sektor i rivende udvikling, hvor nye teknologier tages i brug for at forbedre hverdagen i sundhedsvæsenet.

Hør mere
Er du nysgerrig efter at høre mere om stillingen eller måtte have spørgsmål, som du ønsker svar på, er du velkommen til at kontakte Michael Holte på telefon 20645760.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Om Esbjerg Sygehus, Grindsted Sygehus og Syddansk Universitetshospital Esbjerg Sygehus er et veldrevet akutsygehus med høj faglighed for det sydvestjyske område i Region Syddanmark. Sygehuset har aktiviteter i henholdsvis Esbjerg, Grindsted og Brørup. Esbjerg Sygehus rummer de fleste kliniske specialer på et højt fagligt niveau sammen med en udbygget og moderne diagnostisk funktion. Der behandles ca. 40.000 indlagte patienter om året, og der gennemføres ca. 285.000 ambulante besøg på årlig basis. Sygehuset er i en positiv udvikling med en fortsat ambition om at være et effektivt og imødekommende sygehus valgt af patienterne. Det er Danmarks 5. største akutsygehus.

Ansøgning

Du bedes sende din ansøgning hurtigst muligt og senest den 2. juni 2024. Samtaler afholdes løbende indtil vi har fundet den rigtige til jobbet

Sygehuset
Esbjerg Sygehus er akutsygehus for det sydvestjyske område i Region Syddanmark med aktiviteter i henholdsvis Esbjerg og Grindsted samt veneklinik i Brørup. Esbjerg Grindsted Sygehus rummer de fleste kliniske specialer på et højt fagligt niveau sammen med en udbygget og moderne diagnostisk funktion. Der behandles ca. 40.000 indlagte patienter om året, og der gennemføres ca. 285.000 ambulante besøg på årlig basis. Sygehuset står over for en række spændende, strategiske udfordringer, hvor de væsentligste er:

 • Patient og kundefokus
 • Det hele sygehus
 • Tilpasning til nye vilkår
Udviklingen af Esbjerg Sygehus som akutsygehus, herunder den fulde implementering af den fællesakutmodtagelse, fordrer en høj grad af tværgående aktivitet og samarbejde. Dette kræver høje faglige standarder, i kombination med organisatorisk smidighed og vilje til at finde nye løsninger på tværs af både kliniske enheder og stabsfunktioner.

Esbjerg Sygehus samarbejder med Esbjerg kommune, om at skabe gode vilkår for god integration i lokalområdet, hvis du kommer udenbys fra og gerne vil bosætte dig med familie. Esbjerg kommune tilbyder rådgivning gennem deres Tilflytterservice og hjælp til at finde job til partneren igennem kommunens netværk.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (22-22 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Sydvestjysk Sygehus, Finsensgade, 6700 Esbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051501

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet