Bager med passion for surdej og erfaring inden for kager og desserter

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en dygtig og dedikeret bager, der elsker at arbejde med surdej og har erfaring med at fremstille velsmagende kager og desserter. Hvis du brænder for dit håndværk og ønsker at være en del af et bæredygtigt miljø, så er dette job noget for dig, hos Total i Esbjerg

Compass Group – sund og kreativ mad med fokus på bæredygtighed og fællesskab

Hos Compass Group sørger vi for forplejningen til en bred vifte af virksomheder. Vi driver 380 kantiner i Danmark – og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige valg er omdrejningspunktet for vores indkøb, vores måde at tænke på og den måde vi laver mad til vores gæster. Derfor laver vi i Compass Group bl.a. mad ud fra 7 sæsoner med lokale råvarer og kreativ madlavning som grundelement.

Vores kollegaer fortæller at de bliver mange år i Compass Group, for de gode kollegaer”, ”tryghed” og ”frihed”.

Vi tilbyder mere end bare løn

Vi tilbyder en fast stilling med en lønpakke som er sammensat på følgende måde:

  • god grundløn, der reguleres årligt samt tillæg for overarbejde og arbejde på skæve tider
  • 9% fritvalgs opsparing, en slags bonus, der udbetales 2 gange årligt
  • 12% pension, 10% arbejdsgiverbidrag og 2% medarbejderbidrag
  • firmabetalt sundhedsordning, med mulighed for behandling hos f.eks. kiropraktor og fysioterapeut

Herudover har vi personaleforening, der tilbyder masser af arrangementer, personalefester og rabatordninger. Vi arbejder hver dag for et tæt samarbejde mellem drift og administration og som en af landets største kantineleverandører, er der gode muligheder for avancering og intern rokering.

Du ved hvor vigtig brødet er i en god frokost og hvilken forskel en god kage kan gøre

Hos Total tilbyder vores gæster det bedste, derfor er det vigtigt at også brød og kager er helt fantastisk. At gæsterne har muligheden for at starte dagen med en lun nybagt surdejsbolle eller at kagen til det sene eftermiddagsmøde gør hele forskellen mellem et godt eller et dårligt møde, så er det dig der står bag!

Madøre med stor forkærlighed for fællesskab og vores gæster

Du ved, at bæredygtighed ikke kun handler om mad, men også om trivsel. Du går op i fællesskab og gode relationer på tværs af arbejdspladsen – og derfor nyder dine kolleger at arbejde sammen med dig. Som en del af et samlet køkken, er det naturligt at vi hjælper hinanden, samt at du også interessere dig for den mad vi servere sammen.

Herudover forestiller vi os, at du:

  • Erfaring og uddannelse som bager med særlig fokus på surdejsteknikker
  • Evne til at arbejde selvstændigt og effektivt
  • Kendskab til kagedekoration og desserttilberedning er en fordel
  • Engagement i bæredygtighed og interesse for at bidrage til miljøvenlige initiativer

Har vi vækket din appetit?

Tiltrædelse: 1. april 2024 eller gerne før

Ansøgningsfrist: 21. marts 2024

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat.

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre i denne annonce. Skriv nogle ord om dig selv, og vedlæg et CV.

Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Vi kan ikke vente med at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Compass Group Danmark A/S, Rued Langgaards Vej, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5999169

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet