Bager til moderne kantinekoncept med fokus på bæredygtighed og madoplevelser

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en madentusiast med stort M og vil du gerne arbejde et sted, hvor du kan nørde madspild, økologi og bæredygtighed? 

Matcher du vores vision: ”DinnerdeLuxe har en vision, der bygger på en passion: At servere madoplevelser ind i hjertet på vores kunder. Derfor skal vi lægge kræfter og ærlighed i alt, hvad vi laver. Vi vil sætte nye standarder indenfor catering. Vi vil tilbyde mad og service i top, så ingen er i tvivl om, hvem vi er, hvor vi er og hvorfor vi er her.”

Elsker du at arbejde som bager, men er du kørt sur i arbejdstiderne?

Du er:
Bager/konditor med en køkkenfaglig uddannelse og selvfølgelig vild med alt, hvad der handler om bagning. Du har et godt håndelag for brød, god til at bage forskellige kager også gerne luksuskager.
Det vigtigste er at du brænder for dit fag og kan levere høj kvalitet.

Din faglige rygsæk er godt fyldt op, og du er vant til at være kreativ i et køkken og kreere masser af smagfuldt bagværk. Det er et krav, at du er faglært indenfor et relevant felt, og vi ser positivt på, at du har erfaring indenfor kantineverdenen på en uddannelsesinstitution, selvom det ikke er et must.

Som person er du positiv, trives i travlhed og det falder dig naturligt at tage fat. Da tempoet ofte er højt, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og også under pres bevare det gode humør.

Desuden synes du, det er fedt at arbejde i en kantine i et uddannelsesmiljø, hvor både den unge studerende og den ansatte på skolen bliver din kunde.


Jobbet:

Jobbet som Bager hos UC Syd Esbjerg er en unik mulighed for dig til at blive en del af et moderne kantinekoncept ved navn Grab’N Go med kantiner rundt om i hele landet. Du vil komme til at indgå i et ungt team af andre madglade medarbejdere, hvor I alle referer til den erfarne køkkenchef på adressen.

Arbejdsopgaver:

Du vil have hovedansvar for vores lille bageri, hvor dagens morgenbrød, sandwichstykker, kage, ’Easy Feast’ med mere produceres. I stillingen vil du i høj grad indgå i den daglige produktion af velsmagende mad lavet fra bunden Der vil i tillæg være opgaver som anretning af dagens mødeforplejning. Stillingen indebærer også, at hjælpe med at betjene kunder i salgs-området, hvis der er brug for det. Helt naturligt indgår der også forskellige praktiske opgaver i køkkenet som opfyldning og rengøring, eller hvor der ellers er brug for du går til hånde.

Vi tilbyder:
En spændende fuldtidsstilling (barselsvikariat) med ansvar og gode muligheder for at sætte dit præg på både smag og arbejdsgange.
Arbejdstiderne er som følger: mandag: 06.00-14, tirsdag-torsdag: 07.00-15.00 og fredag: 07.00-14.30



Spørgsmål?
Kontakt Drift- og Kundechef Brian på job.brian@dinnerdeluxe.dk eller på telefon 25282864.

Tiltrædelse:
Opstart i uge 34. Vi afholder samtaler løbende og lukker opslaget, når den rigtige kandidat er fundet, så skynd dig at sende din ansøgning allerede i dag!

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job.brian@dinnerdeluxe.dk. Skriv ”Bager UC Syd Esbjerg” i emnefeltet. Hvis du påfører dine referencer, betragter vi det som et samtykke til at måtte kontakte dem.

Grundet GDPR skal du være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til ovenstående mailadresse. Oplys kun de nødvendige personoplysninger som dit navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan kontakte dig ved spørgsmål eller tilbud om samtale.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DINNERDELUXE ApS, Egsagervej, 8230 Åbyhøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6060484

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet