Bliv køkkenmedarbejder på Hospice Sydvestjylland i et meningsfuldt vikariat

Profilbillede
dato

Hospice Sydvestjylland søger en køkkenuddannet medarbejder i et vikariat på 20-26 timer pr uge fra 1-1-2025 til 31-8-2025 eller efter aftale. Hospice Sydvestjylland er en del af Region Syds specialiserede palliative tilbud. Vi yder pleje, omsorg og lindrende behandling til uhelbredeligt syge og døende.

Vi lægger i vores dagligdag meget stor vægt på den tværfaglige indsats, som ydes af læger, sygeplejersker, fysioterapeut, psykolog, socialrådgiver, musikterapeut og præst. Hospice har eget køkken, pedel og rengøringspersonale, samt en stor gruppe engagerede frivillige tilknyttet.

Køkkenet har sølvmedalje i økologi.

Hospice Sydvestjylland er en arbejdsplads:

  • Hvor du bliver en del af et dygtigt tværfagligt personale med forskellig erfaringsbaggrund.
  • Hvor der gives god introduktion og regelmæssig supervision eller undervisning
  • Hvor alle ansatte er ansvarlige for at arbejde efter hospices mission, vision, strategi og værdier samt er ansvarlige for at hospice fremstår venligt og indbydende.
  • Hvor det forventes at man deltager i fælles arrangementer for patienter og pårørende
Arbejdsopgaver:

  • At deltage i køkkenfunktionen og at tilberede mad der er tilpasset alvorligt syge, døende mennesker indlagt på hospice, hvor der er fokus på livskvalitet. Desuden tilbereder køkkenet mad til salg til pårørende og personale.
  • Køkkenpersonalet har ansvaret for at der forefindes mad til patienter i huset, så der kan serveres forskelligt, let spiseligt mad hele døgnet. Desuden har køkkenet ansvar for, at der (i et vist omfang) forefindes ekstra mad der kan serveres til pårørende, der kaldes ind i forbindelse med sløje patienter eller dødsfald.
  • Tilbereder mad til forskellige arrangementer i huset (tilpasses køkkenets ressourcer). Køkkenpersonalet arbejder fortrinsvis i dag tid på alle årets dage. Aften arbejde kan forekomme
Arbejdstilrettelæggelse:

  • Arbejdstid er 7-14 alle dage.
  • Der er planlagt arbejde hver 4. weekend samt helligdage /aftener.

Kvalifikationer:

  • Har erfaring inden for madproduktion.
  • Kan arbejde selvstændigt (også i weekenderne) og samtidig være en del af et team på 4, der arbejder tæt sammen i køkkenet
  • Kan se dig selv i en organisation, der arbejder tværfagligt for at øge livskvaliteten for alvorligt syge og uhelbredeligt syge, døende mennesker og deres familie
  • Kan lide at lave mad fra bunden både til hverdag og fest.
  • Bevarer overblikket og roen ved travlhed
  • Prioriterer opgaverne sammen med teamet / hospiceledelsen eller selvstændigt
Yderligere oplysninger: Yderligere oplysning kan fås på 99440499 hos leder af køkkenet: Charlotte Buus Knudsen eller hospicechef Lene Klemensen eller på www.hospicesydvestjylland.dk

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst

Ansøgning sendes til: Ansøges elektronisk via Region Syddanmarks hjemmeside på job- opslaget

Ansøgningsfrist: 5. november 2024
Ansættelsessamtaler: 12. november 2024





INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hospice Sydvestjylland, Finsensgade, 6700 Esbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-11-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6121426

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet