FC Esbjerg Øst reddede det ene point efter flot comeback i anden halvleg

Profilbillede
dato

Søndag skulle FC Esbjerg Øst møde Føvling/Stenderup UI på hjemmebane. Efter en skidt første halvleg fik FC Esbjerg Øst rejst sig og kæmpede sig tilbage i kampen for at sikre ét point.

FC Esbjerg Øst’s træner Nicolai Jørgensen udtrykte blandede følelser efter kampen. Han var særligt kritisk overfor holdets præstation i den første halvleg:

“En forfærdelig første halvleg hvor ingenting fungerer. Selv de mest simple ting kan vi ikke finde ud af. Virkelig en halvleg der er lige til skraldespanden,” forklarede Jørgensen. Han understregede dog, at anden halvleg var langt bedre:

“Meget bedre energi, bedre boldomgang og meget mere koncentration. Det var som et helt andet hold i anden halvleg og jeg synes, det er fortjent vi kommer tilbage og får et tiltrængt point.”

Træneren fremhævede holdets forbedrede indsats i anden halvleg:

“Vores presspil sad i skabet, en masse gode dybdeløb og vores balance var meget bedre,” sagde Jørgensen, der dog også erkendte, at der stadig er plads til forbedringer:

“Det er blevet en tendens at vi skal komme bagud før vi vågner op og gider spille fodbold. Det skal vi have sat en stopper for. Ikke kun spillerne på banen, men også i trænerteamet skal vi kigge på, hvad vi skal gøre anderledes fra kampens start.”

Nicolai Jørgensen fremhævede også specifikke spillere, der gjorde en særlig forskel i dagens kamp.

“Alle mand får spillet sig op i anden halvleg og leverer en fin præstation i de sidste 45 minutter. Men vil gerne fremhæve Kristoffer Lauridsen, som kommer ind fra bænken til anden halvlegs start og er en stor grund til, at vores balance og boldomgang bliver meget bedre. Selvfølgelig også Søren Hansen, som med hans to mål og aggressive pres virkelig er med til at vi får point med fra kampen.”

FC Esbjerg Øst leverede en imponerende kampændring i dag, og træneren ser frem til at bygge på dette momentum til de kommende kampe. Selvom der er områder, der kræver forbedring, var Nicolai Jørgensen tilfreds med holdets reaktion og kampmorale i anden halvleg.

Næste kamp for FC Esbjerg Øst er et opgør imod Bramming B. Det udspiller sig i Skibhøj Anlæg d. 16. juni klokken 14:00.

Kampens resultat: 4-4 til Føvling/Stenderup UI
Række: Serie 3 Herrer

Mål

17'0-1
21'0-2
23'1-2
39'1-3
62'2-3
85'3-3
89'3-4
94'4-4
Kilde: Nicolai Jørgensen