FC Prostata afholder indendørs fodboldstævne for mænd med prostatakræft inde på livet

Foto: FC Prostata.
dato

FC Prostata, der er et fodboldhold sammensat af mænd, der enten har haft eller stadig kæmper med prostatakræft, er glade for at annoncere et spændende indendørs fodboldstævne, der finder sted fredag den 16. februar 2024.

Dette initiativ støttes af Ambassadørforeningen og er sponsoreret af PROPA. Stævnet begynder kl. 10 og afholdes på Bramming Idrætscenter, Idræts Allé 10, 6740 Bramming.

FC Prostata er mere end blot et fodboldhold. Det er en støttende fællesskabsgruppe, der bringer mænd sammen for at styrke hinanden gennem sport og solidaritet. Holdet træner to gange om ugen på banen ved EFB Esbjerg efter et program udarbejdet af Rigshospitalet i samarbejde med Dansk Boldspil-Union (DBU).

Under ledelse af Jan Hansen, en erfaren træner, har holdet opnået en bemærkelsesværdig succes med at forbedre både fysisk og mental sundhed blandt sine medlemmer.

Med nu 18 hold spredt ud over hele Danmark er FC Prostata en del af en voksende bevægelse, der ikke kun fremmer fysisk aktivitet blandt mænd, men også skaber et trygt rum for dem, der har oplevet prostatakræft.

Stævnet i Bramming samler hold fra Aalborg, Holstebro, Vejle, Haderslev og andre byer, hvilket giver mulighed for kampe mellem ligesindede og styrker båndene mellem deltagerne.

Dommere til stævnet inkluderer Jan Hansen samt tidligere EFB-divisionsspillere Jens Jørgen Berthelsen og Jørgen Toft. Disse erfarne herrer vil sikre fair play og en sjov atmosfære for alle deltagere.

Deltagelse i dette stævne er ikke kun en chance for at nyde fodbold på højt niveau, men også en mulighed for at fejre sejrene over prostatakræft og fremme opmærksomheden omkring denne sygdom. Alle er velkomne til at deltage og støtte FC Prostata samt de andre hold, der viser styrke, mod og solidaritet på banen.

Kom og vær en del af dette inspirerende arrangement, hvor sport forener os alle i kampen mod kræft.

Kilde: FC Prostata