Gastronom på 25 timer om ugen til kantinen Andritz i Esbjerg

Profilbillede
dato

Kan du lide at dagene ikke er ens? At der skal snittes og hakkes lige så meget, som der skal bages, syltes, koges og steges?

Og er du ikke bleg for at tage opvasken?

Er du serviceminded og kan du lide at tale med gæsterne? Er du en glad og positiv kollega? Så er det helt sikkert dig, vi søger.  

I Kokkenes Køkken serverer vi neurogastronomisk frokost, som er et af de mest hypede begreber i restaurationsbranchen. Her krydres frokosten med nudging, hvor musik, belysning og duft spiller sammen om at skabe den bedste frokostoplevelse. Det hele tilsættes lokale og gode råvarer, hvor bæredygtighed og klimabevidsthed altid er at finde på menuen.

Til vores kantine Andritz i Esbjerg søger vi en gastronom, som er frisk på en deltidsstilling. Arbejdstiden er om formiddagen og tidspunkter kan aftales med lederen. 

Der er opstart hurtigst muligt.

Du bliver en del af et team af professionelle køkkenfolk samt et stærkt og supporterende bagland af dygtige medarbejdere.  

Hvem er du, og hvad kan du bidrage med? 

  • Du skal være faglært gastronom, kok, cater, kantineassistent, smørrebrødsjomfru eller lignende.
  • Du kan arbejde selvstændigt og ansvarligt samt prioritere egne opgaver
  • Du kan lide at servicere vores gæster i kantinen
  • Du kan tage opvasken med et smil i samarbejde med kollegerne
  • Du bringer godt humør med på arbejde, og kan holde overblik - også når det spidser til
  • Du kommunikerer klart på dansk og engelsk

 

Kokkenes Køkken sætter fokus på alle sanser!

Kokkenes Køkken driver kantiner hos flere og flere virksomheder i Danmark, hvor vi har hævet niveauet for kantinedriften gennem fagprofessionelle køkkenfolk på alle pladser i køkkenet, neurogastronomi og et stort fokus på lokale råvarer i sæson. Vi tilbyder alt fra morgenmad, frokost og aftensmad til mødeforplejning, events, take-away samt medarbejdercaféer.

Vi er et godt team af køkken- og driftsmedarbejdere, alle med lang erfaring og gode kompetencer inden for branchen.

Vores koncept SANS! tager udgangspunkt i neurogastronomi og nudging, som har en målbar effekt på tilfredshed, når det angår både smag, mæthed og oplevelse. SANS! - bringer måltidsoplevelsen i en helt ny, mere sanselig, grøn, grov og ikke mindst bæredygtig retning, hvor målet også er at minimere madspildet til maks. 5%.  

Ansøgning

Lyder det som en spændende opgave, så upload din ansøgning samt CV via nedenstående link hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og ønsker ansættelsesstart snarest derefter.

Er du nysgerrig eller bare vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at sende en mail til driftschef Rasmus Kristensen på mail: rakr@kokkeneskoekken.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  

Kokkenes Køkken er del af Forenede Service, Forenede Service A/S er en mangfoldig virksomhed, der beskæftiger ca. 3.000 medarbejdere fra knapt 100 forskellige nationaliteter. Vores medarbejdere servicerer flere hundrede tusinde personer, når de dagligt leverer services inden for rengøring, kantine og ejendomsdrift til offentlige og erhvervsvirksomheder i Danmark.

Forenede Service A/S er en del af Forenede Koncernen som er en familieejet servicekoncern med en omsætning på mere end DKK 3,3 mia. Forenede Koncernen leverer omsorgsydelser og Facility Service gennem virksomhederne Forenede Care og Forenede Service i Danmark og Sverige.

Du kan læse mere om Kokkenes Køkken på Kokkenes Køkken

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (21-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Kokkenes Køkken - Andritz, Esbjerg, 6700 Esbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6025691

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet