Hestehave bombede løs da SGI-drengene tog en stærk sejr mod Jerne IF

Profilbillede
dato

Sædding/Guldager IF U12-drenge (2) sikrede sig en overbevisende sejr mod Jerne IF efter at have kæmpet sig tilbage fra en tidlig modgang. Holdet dominerede på hjemmebanen, hvor boldbesiddelse og høj intensitet blev nøglen til sejr.

Sædding/Guldager IF (2) leverede onsdag den 5. juni 2024 en imponerende indsats mod Jerne IF på hjemmebane. Efter en intens kamp kunne hjemmeholdet trække sig tilbage med en solid sejr, hvilket glædede træner Michael Henriksen.

"Super flot spillet kamp, hvor der inden kampen ved taktikmødet var fokus på boldbesiddelse, højt pres og masser af afslutninger. Drengene leverede super flot på samtlige parametre," udtalte Henriksen efter kampen.

Henriksen fremhævede især holdets offensive styrke og slid:

"Sammenspillet på den sidste tredjedel af banen, hvor der konstant blev spillet i ‘trekanter’, et højt pres, hvor drengene uselvisk sled og slæbte og tog de hårde løb for hinanden, samt masser af gode afslutninger - heraf 5 skud på overliggeren."

På trods af sejrens pragt nævnte træneren også områder, hvor der er plads til forbedring: "Lidt mere koncentration og vilje i de defensive omstillinger, hvor vi ikke altid investerede 100%."

Flere spillere fik ros for deres ekstraordinære indsats. Målvogter Elliott Kruse Hansen stod en fremragende kamp og reddede holdet flere gange. Forsvarsspiller Kristoffer Hundahl Karstensen leverede en flot præstation med masser af fart og fysik, mens Alfred Hestehave var tæt på at fuldende sit hattrick med to skud på overliggeren ud over de to flotte mål, han scorede.

Spiller Oliver Vind Henriksen delte også sine tanker efter kampen:

"Det var fedt, at vi kæmpede os tilbage i dag og ikke mistede modet og det gode humør, selvom vi kom bagud efter første minut."

Det var en aften med masser af højdepunkter for Sædding/Guldager IF (2), støttet af kampsponsor "Vestplan" - rådgivende ingeniør- og konsulentfirma, som har bidraget med tilskud til nye spilledragter.

Næste kamp for Sædding/Guldager IF (2) er et opgør imod Esbjerg fB. Det udspiller sig i Esbjerg Idrætspark d. 8. juni klokken 10:00.

Kampens resultat: 4-3 til Sædding/Guldager IF (2)
Række: U12 Drenge A2

Mål

1'0-1
25'1-1Alfred Hestehave
35'2-1Alfred Hestehave
50'2-2
53'3-2Nikolai L. Georgsen
58'4-2Carl Verner
60'4-3
Kilde: Michael Henriksen