Hospice Sydvestjylland søger en leder af køkkenet 35 timer ugentlig 1 september 2023

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hospice Sydvestjylland er en del af Region Syds specialiserede palliative tilbud. Vi yder pleje, omsorg og lindrende behandling til uhelbredeligt syge og døende.

Vi lægger i vores dagligdag meget stor vægt på den tværfaglige indsats, som ydes af læger, sygeplejersker, fysioterapeut, psykolog, socialrådgiver, musikterapeut og præst. Hospice har eget køkken, pedel og rengøringspersonale, samt en stor gruppe engagerede frivillige tilknyttet.

Køkkenet har sølvmedalje i økologi.

Hospice Sydvestjylland er en arbejdsplads:

  • Hvor du bliver en del af et dygtigt tværfagligt personale med forskellig erfaringsbaggrund
  • Hvor alle ansatte er ansvarlige for at arbejde efter hospices mission, vision, strategi og værdier samt er ansvarlige for at hospice fremstår venligt og indbydende.
  • Hvor det forventes at man deltager i fælles arrangementer for patienter og pårørende
Arbejdsopgaver:

  • Overordnet at arbejde ud fra Hospice Sydvestjyllands værdier
  • Ledelse af det øvrige køkkenpersonale og produktionen
  • At foretage besøg hos den enkelte patient, samt informere og vejlede om den rette kost
  • Deltagelse i den daglige produktion og vagtdækning (weekend), samt i aften arrangementer ved behov
  • Fremstilling af små lækre retter tilpasset den enkelte patient, samt ønskekost.
  • Planlægning af indkøb, hvor såvel kvalitet som kvantitet er i fokus
  • Forplejningen til såvel små som store arrangementer
  • Hospicekøkkenets udvikling
  • At arbejde aktivt for et godt arbejdsklima og bidrage til det gode tværfaglige samarbejde mellem personalet og de frivillige tilknyttet Hospice Sydvestjylland
  • Ansvarlig for køkkenets egenkontrol og økologi regnskab
  • Udvise fleksibilitet i en uforudsigelig hverdag
  • Inddrage og vejlede frivillige i funktioner omkring måltider, servering og afrydning mv.
  • Har et godt organisatorisk overblik og faglig velfunderet inden for produktion af mad, der særligt gældende på et Hospice
Kvalifikationer:

  • Uddannet køkkenleder, kok eller økonoma
  • Ledelseserfaring – eller ønske om at få det via mentor eller uddannelse
  • Evne til at prioritere og strukturere det daglige arbejde
  • har minimum 5 års erfaring inden for madproduktion
  • Kan se dig selv som leder i en organisation, der arbejder for at øge livskvaliteten for alvorligt syge og uhelbredeligt syge, døende mennesker og deres familie
  • Er kreativ og byder ind med nye ideer, der kan være til gavn for vore patienter
  • Bevarer overblikket og roen ved travlhed
  • Være glad for at samarbejde og inspirere andre
Vi tilbyder en række personalegoder såsom massage, arbejdsgiverbetalt sundhedsforsikring, mulighed for at køb af sundt mad i alle vagter for et beskedent beløb samt hyppige personalearrangementer.

Yderligere oplysninger: Yderligere oplysning kan fås på 99440499 Hospicechef Ragnhild Rabjerg eller på www.hospicesydvestjylland.dk

Funktionsbeskrivelse kan let rekvireres

Ansøgning sendes til:. Ansøges elektronisk via Region Syddanmarks hjemmeside på job- opslaget

Ansøgningsfrist: 11 juni 2023
Ansættelsessamtaler: 14 juni 2023





INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hospice Sydvestjylland, Finsensgade 25, 6700 Esbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=198&ProjectId=225540&DepartmentId=7191&MediaId=2511&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842587

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet