Køkkenuddannet medarbejder søges til Hospice Sydvestjylland, Esbjerg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Køkkenuddannet medarbejder (kok, køkkenleder, ernæringsteknolog, ernæringsassistent) søges til en fast stilling pr. 1 september 2023. Hospice Sydvestjylland er en del af Region Syddanmarks specialiserede palliative tilbud. Vi yder pleje, omsorg og lindrende behandling til uhelbredeligt syge og døende. Vi lægger i vores dagligdag meget stor vægt på den tværfaglige indsats, som ydes af både læger, sygeplejersker, fysioterapeut, psykolog, socialrådgiver, musikterapeut og præst. Hospice har ligeledes eget køkken, pedel og rengøringspersonale, samt en stor gruppe engagerede frivillige tilknyttet. Køkkenet har sølvmedalje i økologi.


Hospice Sydvestjylland er en arbejdsplads, hvor

  • Du bliver en del af en dygtig tværfaglig personalegruppe med forskellig erfaringsbaggrund
  • Der gives god introduktion og regelmæssig supervision eller undervisning
  • Alle ansatte er ansvarlige for at arbejde efter hospices mission, vision, strategi og værdier samt er ansvarlige for at hospice fremstår venligt og indbydende
  • Det forventes at man deltager i fælles arrangementer for patienter og pårørende

Arbejdsopgaver

  • At deltage i køkkenfunktionen og at tilberede mad, der er tilpasset de alvorligt syge og døende mennesker, der er indlagt på hospice. Maden skal tilberedes med fokus på livskvalitet. Desuden tilbereder køkkenet også mad. der sælges til pårørende og personale
  • At tilberede mad til forskellige arrangementer i huset (Dette tilpasses til køkkenets ressourcer)

Arbejdstilrettelæggelse

  • Stillingen er med en ugentlig arbejdstid på 26 timer
  • Der er planlagt arbejde hver 4. weekend samt på helligdage/aften efter aftale
Køkkenpersonalet arbejder fortrinsvis i dagtid og på alle årets dage.
Det skal forventes, at der forekommer 1-2 aftenvagter om måneden.


Kvalifikationer

  • Minimum 5 års erfaring inden for madproduktion
  • Kan arbejde selvstændigt, men samtidig også indgå i et team på 3 medarbejdere, der arbejder tæt sammen i køkkenet
  • Kan se sig selv i en organisation, der arbejder for at øge livskvaliteten for alvorligt og uhelbredeligt syge, døende mennesker og deres familie
  • Er kreativ og byder ind med nye ideer, der kan være til gavn for vore patienter
  • Kan lide at lave mad fra bunden både til hverdag og fest
  • Bevarer overblikket og roen ved travlhed
  • Prioriterer opgaverne sammen med teamet, hospiceledelsen eller selvstændigt
  • Udviser glæde for at samarbejde og inspirere med andre

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos personalet i køkkenet. Charlotte Buus, Elsebeth Pedersen og Lene Bjerregård kan kontaktes på tlf-nr. 99440499.
Yderligere oplysninger om stillingen kan ligeledes fås hos hospicechef Ragnhild Rabjerg eller på www.hospicesydvestjylland.dk

Ansøgning sendes elektronisk.

Ansøgningsfrist: 18 juni 2023
Ansættelsessamtaler: 20 juni 2023





INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Hospice Sydvestjylland, Finsensgade 25, 6700 Esbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=198&ProjectId=225621&DepartmentId=7191&MediaId=2511&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5847728

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet