Kreativ kok til high-end foodkoncept i Esbjerg - Barselsvikariat

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ansøgningsfrist: 11. august 2024 


Brænder du for at skabe unikke gastronomiske oplevelser, har du erfaring fra restaurationsbranchen og er du uddannet kok? Så har vi måske jobbet til dig

 

Høj faglighed og kreativitet

ISS søger nu en serviceminded, dygtig og erfaren kok til at bidrage med at sikre leverancen af vores high-end foodkoncept Guckenheimer. Guckenheimer går kort sagt ud på at levere foodcourt bestående af 3 foodstationer, hvor kvalitet og bæredygtighed står øverst på agendaen. Foodstationerne består af Harvest, Foodlab og en Vegetarstation – med et hav af muligheder for at afprøve forskellige retter fra alle verdensdele. Køkkenet består dels af erfarne – og dels – nye kolleger, der tilsammen tæller 6 kolleger.

I personalekantinen bliver der ikke gået på kompromis med råvarer og menuplanlægning. Derudover er der stort fokus på bæredygtighed og madspild. Det vægtes, at der blandt medarbejderne i køkkenet er et stærkt sammenhold, hvor alle sætter stor pris på engagerede og nytænkende kolleger, og som byder ind med kreative inputs. Hvis du er en person, som brænder for madlavningskunsten, er innovativ og har mod på at fremvise dine ideer, så tror vi på, at dette er det rette sted for dig.

 

Kreativ, Serviceminded og fleksibel 

Det forventes, at vores kommende kok har erfaring fra restaurationsbranchen. Derudover forventes det, at du formår at sætte standarden højt for det produkt, der skal leveres hver dag. Du er en dygtig medarbejder, der er villig til at gå en ekstra mil for et godt resultat og for din kunde. Derudover har du erfaring med at lave a la carte fra forskellige verdensdele. I rollen bliver du en del af et team på omkring 6 medarbejdere. Endvidere er du kollega, der er ivrig efter at bruge din faglighed, kreativitet og foodpassion og brænder for at lave mad fra bunden af høj kvalitet hver dag. 


Som person er du udadvendt, og kan tale med vores kunde, når denne henvender sig. Det skal være vigtigt for dig at levere et højt serviceniveau hver eneste dag. Selv i de travleste perioder, formår du at holde hovedet koldt og forblive fokuseret. Du er samarbejdsvillig og motiveres af udfordringer. Du er en engageret medarbejder, der går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det forventes, at du er uddannet kok og kan kommunikere på både dansk og engelsk


Stillingen er et barselsvikariat på 12- 14 måneder. Arbejdstiden vil være 37 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 06.00 – 14.00. Der kan forekomme enkelte aftenarrangementer. Opstart: 1. oktober 2024

Vi er glade for at kunne tilbyde dig en spændende stilling hos ISS, hvor din daglige arbejdsplads vil være hos en af vores kunder beliggende i Esbjerg.

 

Ansøgning    

Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 11. august 2024. Vi behandler ansøgninger løbende, og indkalder løbende kandidater til samtale.
For yderligere information om stillingen, kontakt Køkkenchef Rasmus Helbo Burgaard på tlf. nr.: 26 19 26 54.

 

 dk.issworld.com
#APlacetoBeYou #LI-DNI

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

ISS Facility Services, Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6083499

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet