Logistik Coordinator til NorSea Denmark

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du gå forrest og have medbestemmende for logistikstyring i Offshore Energi-Industrien? Så er det DIG vi mangler i vores team.

Hvem er du?  

 • Ansvarsfuld
 • Løsningsorienteret
 • Gatekeeper på planlægnings-deadlines
 • Holder hovedet koldt i et ad hoc planlægningsmiljø 
 • Er motiveret af at hjælpe flere kunder i et multivariabelt miljø
 • Min. 5 års erfaring med logistikkoordinering  
 • Erfaring med SAP (ikke et krav)
 • Dansk/Engelsk i skrift og tale 

Du kan svare ja til følgende 

 • Positivt mindset
 • Du er vedholden og disciplineret  
 • Du er stærk kommunikativ   
 • Du er udadvendt  
 • Du sørger for ultimativ kundeservice      

Ansvarsområde og muligheder 

Hos NorSea har vi Danmarks største Offshore energy supply base, hvor dig og dit team dagligt udgør en essentiel del af værdikæden ved at sikre at det rette gods bliver sendt Offshore og for at supportere daglig produktion og/eller vedligeholdelsesprojekter i energisektoren. Vi søger en passioneret logistik koordinator, der ønsker at gøre en forskel i dagligdagen for sine kunder og kollegaer.  
 
Du bliver en del af Port Service organisationen med rig mulighed for sparring og support fra dygtige kollegaer. Hertil hele vores servicemindede One-Stop-Shop organisation, som består af +450 kollegaer. I dagligdagen kommunikeres der med mange aktører lige fra interne kollegaer til eksterne kunder for at sikre det rette indhold af næste skibsafgang. Du skal balancere planlægningsprocessen med indsigt, rådgivning, afklarende spørgsmål og mandatet til at udfordre korte tidsfrister. Returgods skal også håndteres med bl.a. onshore transport bookings fra vores One-Stop-Shop – Du er i berøring med hele gods-flowet til og fra On-/Offshore.

Vi tilbyder dig ikke kun et spændende job, men også en mulighed for at udvikle dig selv i en flad organisationsstruktur med højt til loftet og med en kultur af medarbejderansvar og indflydelse på sin egen hverdag. Vi tror på samarbejde - ikke kun internt - men også ift. vores kunder – vi er en samarbejdspartner og ikke en leverandør isoleret set. 

Hvem er vi 

NorSea Denmark er en del af NorSea Group, og er ejet af Wilhelmsen Group. Vi er en del af én af de største globale maritime netværk med tilstedeværelse i over 2200 havne. Vi opererer Danmarks største offshore supply base i Esbjerg. Gennem vores One-stop-shop koncept servicerer vi energisektoren med totale supply chain løsninger. 

Vi er en virksomhed i vækst, der hele tiden udvikler sig i måden vi arbejder på samt forretningsområderne vi arbejder med. Vores vigtigste aktiv er vores medarbejdere, og det er vores mission at være Best Place to Work. Vi holder til House of Offshore Innovation i Esbjerg, hvor vi tilbyder vores medarbejdere attraktive vilkår, herunder; personalerestaurant, fitnesslokale, aktiv personaleforening.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

NorSea Denmark A/S, Kanalen, 6700 Esbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.norsea.dk/career/join-us/job/143719/

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841658

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet