Ny køkkenchef til patient- og personaleforplejning på Esbjerg og Grindsted Sygehus

Profilbillede
dato

Da vores nuværende køkkenchef efter mange år i spidsen for køkkenet, har valgt at gå på pension, søger vi en ny. Vi søger en visionær, innovativ og udviklingsorienteret leder med et godt samarbejdsgen og med sans for strategisk ledelse – altid med patienten først. Køkkenet er en væsentlig spiller i sygehusets drift og udvikling, og har stor berøringsflade til hele huset.

Det er vigtigt for os, at vores nye leder har fokus på medarbejdernes trivsel og gerne med et med- og mellemmenneskeligt fokus (compassionated leadership), som kan skabe følgeskab, og kan fortsætte den gode udvikling i afdelingen.

Som køkkenchef får du bred indsigt i de strategiske tiltag, der er og iværksættes på sygehuset. Du får stor indflydelse på, hvordan køkkenet bedst understøtter de processer, vi er en del af. De store fokusområder for køkkenet på nuværende tidspunkt, er arbejdet med de nationale og regionale mål for området, herunder den grønne omstilling, CO2 reduktion og madspild.

Dine opgaver som køkkenchef:
Du skal stå i spidsen for en stor afdeling med ca. 90 medarbejdere og som geografisk – ud over produktionskøkkenet i Esbjerg – også indbefatter modtagekøkkener på Grindsted Sygehus og Psykiatrien i Esbjerg. Alle tre køkkener har ansvar for maden til patienter, personalekantiner/-café og mødeforplejning.

Du bliver en del af afdelingsledelseskredsen, og refererer til direktionen. Du sikrer overholdelse af kontrakt om aktivitets- og kvalitetsmål m.m. inden for de tildelte økonomiske ressourcer, under hensyntagen til sygehusets samlede funktioner. Derudover indgår du i forskellige strategiske ledelsesfora internt på sygehuset og i regionen.

Nogle af dine centrale opgaver som leder af køkkenet bliver at arbejde med:

  • køkkenets målsætning, som er:
    • At lave indbydende, sund og fristende mad til patienter og medarbejdere
    • At sætte kvalitet, faglighed og udvikling i højsædet
    • At have strenge krav til hygiejne
    • At imødekomme gamle madtraditioner og nye spisemønstre
    • At arbejde med miljø/Co2 reduktion
  • at vedligeholde gode samarbejdsrelationer både internt og eksternt.
  • at medvirke til, at køkkenet opleves som et godt sted at arbejde med højt til loftet og masser af humor og arbejdsglæde.
  • at stå i spidsen for, at køkkenet til enhver tid lever op til Fødevareregionens krav.
  • at sidde med i regionale udbud, eksempelvis i Ernærings- og Forplejningssystem (EFS) som pågår i øjeblikket.
Hvem søger vi?
Du er en innovativ leder med en naturlig autoritet, og ser muligheder i hverdagens mange små og store opgaver. Din konkrete uddannelsesmæssige baggrund kan være mangfoldig, da vi netop har fokus på ledelse. Det er ikke en forudsætning, at du har en uddannelse inden for kost og ernæring.

Vi søger en kandidat, der står inde for følgende kompetencer og personlige egenskaber:

  • Du kan se helheden, og har det overordnede overblik.
  • Du kan sætte retning og samtidig motivere til forandring og skabe resultater.
  • Du prioriterer udvikling, og er den der nogle gange får de skæve ideer, som vi i fællesskab omsætter til nyudvikling.
  • Du er dygtig til at kommunikere, både internt og eksternt.
  • Du er positiv, og går til opgaverne med et smil og godt humør.
  • Du er fleksibel, men holder også fast, når det er nødvendigt.
  • Du er omstillingsparat, og klar til at gribe de muligheder der fx ligger i digitalisering.
  • Ledelseserfaring er et must, gerne suppleret af master eller anden ledelsesuddannelse.
Som Universitetshospital har vi fokus på forskning, og vi ser ind i en fremtid med mulighed for forskning inden for køkkenområdet.

Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder et lederjob med spændende og udfordrende opgaver på et af Danmarks bedste, mellemstore sygehuse, hvor vi har ambitioner om hele tiden at gøre det endnu bedre for vore patienter – med blik for at dette lykkes bedst med motiverede, engagerede og dygtige medarbejdere, der oplever trivsel og arbejdsglæde i dagligdagen.

Du får en helt unik mulighed for at sætte dit aftryk på fremtidens køkken i sundhedsvæsnet i Vestjylland. Du får et stærkt hold af engagerede medarbejdere og 3 funktionsledere, der brænder for det, de laver.

Med behørig hensyntagen til samarbejde, koordination og den overordnede retning for Esbjerg og Grindsted Sygehus, vil der for køkkenchefen være mulighed for selvstændigt at tilrettelægge egen arbejdsdag i en afdeling med en professionel tilgang til arbejdet. Der er mulighed for at indgå i et tæt, tillidsfuldt og uhøjtideligt samarbejde med direktionen og afdelingsledelseskredsen.

Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelse:
Der er ansøgningsfrist den 9. oktober 2024. Vi forventer at afholde to samtalerunder hhv. den 21/10 og den 28/10, begge dage efter kl. 16 Der bliver gennemført en personprofilanalyse mellem første og anden samtalerunde.

Tiltrædelse den 1. januar 2025 eller snarest muligt derefter.

Løn– og ansættelsesforhold:
Løn- og ansættelsesforhold efter forhandling og i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og relevant faglig organisation.

Stillingen er på 37 timer/uge. Fysisk arbejdssted bliver på alle tre matrikler, primært på Esbjerg Sygehus.

Køkkenchefen refererer til direktionen på Esbjerg og Grindsted Sygehus.

Yderligere oplysninger:
Du kan læse mere om Esbjerg og Grindsted Sygehus på her.

Du er også velkommen til at søge yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte

  • Kst. adm. Sygehusdirektør og Lægefaglig Direktør; Anna-Marie Bloch Münster, 24 91 71 42
  • Sygeplejefaglig direktør; Charlotte Mose Hansen, 29 67 72 87
  • Kst. Direktør; Mads Haugaard, 24 97 71 30
Esbjerg og Grindsted Sygehus, Syddansk Universitetshospital, ligger i Region Syddanmark og spiller en stor rolle i det syddanske sundhedsvæsen. Vi leverer høj faglig kvalitet, og vores patienter er da også blandt de mest tilfredse i landet. Vores køkken laver hver dag mad til 1100 patienter og ansatte fra produktionskøkkenet på Esbjerg Sygehus samt modtagekøkkenerne på Grindsted Sygehus og i Psykiatrien, Esbjerg.

Du kan orientere dig yderligere her: Sygehuskøkkenet på Esbjerg og Grindsted Sygehus (esbjerggrindstedsygehus.dk) og se vores organisationsdiagram for køkkenet.





INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Sydvestjysk Sygehus, Finsensgade, 6700 Esbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-10-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6117257

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet