Poul Madsen driver lokalt mæglerfirma med troværdighed, personlighed og service ud over alle grænser

Poul Styrk Madsen har været en del af virksomheden i hele dens levetid, og med sine 20 års erfaring i branchen tog han for 8 år siden det store skridt at overtage firmaet fra sin chef, Paul Thestrup, der ønskede at gå på pension.
Profilbillede
dato

Cibo Ejendomskontor, en virksomhed med solidt fodfæste i ejendomsmarkedet, har siden 2016 udviklet sig til et pænt navn inden for salg af boliger i Esbjerg. 

Poul Styrk Madsen har været en del af virksomheden i hele dens levetid, og med sine 20 års erfaring i branchen tog han for 8 år siden det store skridt at overtage firmaet fra sin chef, Paul Thestrup, der ønskede at gå på pension. I dag kan Madsen se tilbage på en virksomhed, der har udviklet sig 'fremragende'.

Cibo Ejendomskontor har specialiseret sig i salget af villaer, fritidshuse, lejligheder, andelsboliger og mindre udlejningsejendomme over hele Danmark, med en særlig vægtning på Esbjerg-området.

Virksomheden skilter med et billigt salær, især for salg af andelsboliger, som angiveligt må være blandt Danmarks billigste til kun 25.000 kr. inkl. moms, foto og markedsføring.

Poul Madsen fortæller, at firmaet som den førende sælger af andelsboliger i Esbjerg, hvilket meget vel kan tilskrives både hans personlige tilgang til virket og virksomhedens kerneværdier; troværdighed, personlighed, hurtighed og service ud over alle grænser.

"Siden jeg overtog i 2016, har virksomheden udviklet sig fremragende. Jeg er den i Esbjerg der sælger flest andelsboliger," lyder det fra Poul Madsen.

Det som adskiller Cibo Ejendomskontor fra konkurrenterne, er Madsens personlige involvering i hvert led af salgsprocessen – fra fotografering over udarbejdelse af tekster og salgsopstillinger til fremvisninger.

Med sloganet 'GÅR DU I SALGSTANKER OG IKKE VIL BETALE KASSEN, SÅ RING TIL POUL MADSEN' lover han potentiale til dem, der ønsker at sælge deres ejendomme uden at skulle betale dyrt for det.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: CIBO EJENDOMSKONTOR