Rybners søger fuldtids ansat underviser til Kursusafdelingen og Rescue Center Denmark

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kursuscenteret og Rescue center Denmark, der er en del af Rybners har forrygende travlt indenfor et bredt spektrum af vores kursus portefølje og søger derfor en ansvarsbevidst, fleksibel og professionel underviser indenfor en eller flere af områderne:

Håndtering af uheld og ulykker, sikkerhedskultur og sikker adfærd, førstehjælp og Psykisk førstehjælp, Elementær Brand, varmt arbejde, frigørelseskurser og udrykningskurser, samt højderedning og faldsikring og evt. avanceret højderedning og confined space.

Hvad kan vi tilbyde

Vi tilbyder et spændende job på en aktiv og engageret skole, hvor ingen dage er ens og hvor det enkelte menneske er i centrum. Der er i stillingen gode udviklingsmuligheder både personligt og fagligt. Vi har desuden Faciliteter og udstyr i topklasse og synes selv du får nogle fantastiske kolleger, der alle vil tage godt imod dig og hurtigt få dig til at falde til i vores organisation.

Hvad skal du beskæftige dig med

Med reference til afdelingslederen skal du som faglærer/underviser på kursusområdet sammen med gode kolleger varetage undervisningen af vores dygtige elever og kursister. Det vil sige undervisning indenfor dit kompetenceområde der formodentligt falder indenfor en eller flere af ovenstående områder.

Vi vil endvidere bestræbe os på at anvende dine øvrige kompetencer i det omfang, der er mulighed for dette. Ligesom vi gerne investere i at højne relevante kompetencer i takt med at mulighederne opstår. 

Undervisningen foregår på Rybners lokationer eller ved kunder og samarbejdspartnere. Du skal derfor være fleksibel i denne forbindelse og kan forvente en del rejse aktiviteter her i Danmark.

Hvad forventer vi

  • Du skal være en dygtig formidler og have lyst til at dele din viden omkring dit fagområde.
  • Du kunne allerede have pædagogisk baggrund indenfor voksenuddannelse, anden undervisning, eller instruktionserfaring evt. med formelle kompetencer, så som sygeplejerske, brandmand eller førstehjælpsinstruktør.
  • Du har erfaring fra en eller flere af de omtalte fagområder.
  • Du trives med en alsidig hverdag og Kan lide at undervise og arbejde med mennesker. Som person er du hjælpsom, ansvarsbevidst og serviceminded.
  • Måske har du kompetencer udenfor de tidligere nævnte områder, men stadig indenfor vores portefølje af kurser og uddannelse.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af den 1. februar 2007 om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse og kostafdelinger, Cirkulære om aftale om Løn for lærere ansat på tjenestemandslignende vilkår ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse af 4. maj 2022 samt Cirkulære om aftale om Arbejdstid for lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse af 3. maj 2022. Lønnen bliver fastlagt efter principperne for Ny Løn.

Der er en attraktiv pensionsordning tilknyttet jobbet.

Hvis du ikke allerede har tilstrækkelige pædagogiske forudsætninger, skal du senest efter 4 års ansættelse have erhvervet diplomuddannelse i erhvervspædagogisk eller voksenunderviseruddannelse efter skolens vurdering. 

Du vil forud for ansættelse blive bedt om at give tilladelse til, at vi kan indhente straffeattest samt børneattest.

Ansøgning

Hvis du synes, at jobbet lyder spændende, og passer ovennævnte kvalifikationer på dig, kan du søge den ledige stilling ved at klikke på "SØG JOBBET".

På Rybners vil vi gerne modtage ansøgninger elektronisk via vores rekrutteringssystem, da vi ønsker at sikre den bedst mulige og mest effektive behandling af ansøgningerne herunder at efterleve persondataforordningens krav.

Når du har sendt din ansøgning modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på at denne e-mail og senere e-mails fra Rybners kan være modtaget i din mappe "uønsket Post".

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.  

Samtaler gennemføres løbende.

Rybners

På Rybners udbydes attraktive uddannelser, der udfordrer eleverne, så de bliver så dygtige som de kan.

Vi tror på, at høj faglighed og stort engagement er afgørende for elevernes læring, og arbejder for dette gennem særligt fokus på kompetente og motiverede medarbejdere og tæt samarbejde og dialog med elever, virksomheder og andre samarbejdspartnere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Esbjerg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rybners, Spangsbjerg Møllevej, 6700 Esbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://rybners.easycruit.com/vacancy/3177947/129775

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842625

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet