Sædding/Guldager sejr afgjort i dramatisk kamp mod Esbjerg fB

Profilbillede
dato

Sædding/Guldager IF (2) leverede en spændende kamp mod Esbjerg fB på udebane. Dagens opgør bød på intensitet og tætte dueller, hvor Sædding/Guldager formåede at stå stærkt hele vejen igennem. Kampen blev afgjort i de sidste fem minutter.

Den 8. juni 2024 mødte Sædding/Guldager IF (2) Esbjerg fB i en dramatisk fodboldkamp, der viste sig at blive en intens affære fra start til slut. Træner Claus Underbjerg var efter kampen både tilfreds og stolt af sine spilleres indsats.

"En god og intens kamp, mod en god modstander. Hvert hold har deres momenter, og kampen er meget lige til det sidste. Vi starter godt, tager initiativet, hvorefter EFB har en god periode. 2. halvleg bliver meget lige, og kampen afgøres i de sidste 5 minutter."

Under kampen viste Sædding/Guldager IF (2) stor vilje og energi, hvor især starten af kampen var præget af aktivt spil og højt pres.

"I kampens indledning turde vi agere og tage initiativet. Vi lykkedes med et højt pres og kunne fastholde spillet på modstanderens banehalvdel. Derudover havde vi god energi og arbejdede stenhårdt for hinanden i alle 60 minutter," udtalte Claus Underbjerg.

Til trods for den flotte indsats mener træneren dog, at der stadig er plads til forbedring.

"Vi skal arbejde videre på at kunne tage de rigtige beslutninger under pres," understregede han.

Claus Underbjerg var især imponeret over Malthe Riddersholm, der leverede en markant præstation med to flotte mål og hårdt arbejde gennem hele kampen.

"Hele holdet står stærkt sammen i dag og arbejder hårdt. Malthe Riddersholm markerer sig dog også flot med 2 flotte mål og god fight," fremhævede træneren.

Med dagens kamp har Sædding/Guldager IF (2) bevist deres styrke og sammenhold, hvilket lover godt for de kommende kampe. Holdet ser nu fremad og vil fortsætte med at arbejde på at tage de rigtige beslutninger under pres for at styrke deres spil yderligere.

Næste kamp for Sædding/Guldager IF (2) er et opgør imod Ribe BK. Det udspiller sig i Guldager Idrætscenter d. 12. juni klokken 17:30.

Kampens resultat: 3-2 til Esbjerg fB
Række: U12 Drenge A2

Mål

10'1-0
26'1-1Malthe Riddersholm
55'2-1
58'3-1
59'3-2Malthe Riddersholm

Kilde: Claus Underbjerg