Sejren blev kriget hjem af de unge Andrup-drenge: “Flot af drengene”

Foto: Andrup IF - U13 Drenge C.
Profilbillede
dato

Tirsdag kl. 17:30 var scenen sat på Skads Skole, da Andrup IF's U13-drenge sendte Helle FC hjem med et 1-0-nederlag.

Derfor var Andrup IF-træner, Nicolai Behrndtz, der udtalte sig til VORES By Esbjerg efter kampen.

“Dagens kamp blev en lidt rodet kamp for os. Vi fik ikke helt ramt det niveau som vi viste i sidste uge mod Ribe. Vi var for utålmodige i vores omgang med bolden, og ville for hurtigt op af banen, det kostede nogle kræfter i varmen at løbe bolden frem, i stedet for at spille den frem med flere stationer undervejs,” siger Behrndtz.

Hvad lykkes godt for jer i dagens kamp?

“Vi har forsøgt at bruge nogle spillere på uvante pladser, fået roteret lidt i opstillingen og set om der eventuelt var en ide i at benytte spillere på andre pladser, i forhold til hvad vi er vant til. Det var på mange måder fint at få set hvordan drengene reagerede på dette eksperiment.”

Nicolai Behrndtz ønskede til sidst at fremhæve hele holdets indsats, og deres evne til at krige resultaterne hjem:

“Jeg vil fremhæve holdets indsats. På en varm sensommeraften kriger drengene et resultat hjem, og trods det ikke var vores bedste præstation i år, formår vi at holde nullet og tage de tre point med hjem. Det syntes jeg er flot af drengene.”

“Vi havde to debutanter med i dag - vi har sammensluttet vores U12- og U13-drenge - og to af de yngste drenge var i dag med for første gang. Det var fantastisk at se dem falde så godt ind på holdet, trods de er en årgang yngre.”

“Vi vil gerne have at alle drenge i AIF U12-13 har tilbudet om at spille bold efter skoletid. Det styrker sammenholdet i lokalområdet, og også i skolen at de er fælles om det her hold.”

På torsdag den 7. september møder Andrup IF Gørding/Vejrup. Kampen fløjtes i gang klokken 17:30 på Vejrup Fritidscenter.

Kampens resultat: 1-0 til Andrup IF
Række: U13 Drenge C

Mål

Billeder fra kampen


Andrup IF - U13 Drenge C


Andrup IF - U13 Drenge C


Andrup IF - U13 Drenge C


Andrup IF - U13 Drenge C

Kilde: Træner Nicolai Behrndtz, Andrup IF - U13 Drenge C