SGI rendte ind i smalt nederlag i weekendens kamp østpå

Profilbillede
dato

FC Fredericia tog en hårdt tilkæmpet sejr på hjemmebane mod SGI/SSK med et slutresultat på 3-2. Kampen blev spillet ved Elbo Hallen, og begge hold gav alt for at sikre sig sejren.

Hjemmeholdet kom godt fra start og scorede det første mål allerede i det 10. minut. Udeholdet lod sig dog ikke slå ud og formåede at udligne i det 30. minut med en scoring fra Christoffer Mortensen. Fire minutter senere tog udeholdet føringen med en scoring fra William Sønderby. Men hjemmeholdet kæmpede sig tilbage og fik udlignet lige inden pausen, hvilket satte spænding i kampen.

I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet med deres gode spil og scorede det afgørende mål i det 50. minut. Udeholdet forsøgte at komme tilbage, men FC Fredericia forsvarede deres føring og sikrede sig sejren.

Efter kampen udtalte cheftræner for SGI/SSK, Michael Pedersen, at det var et svært nederlag at sluge. Han mente, at holdet havde spillet flot i de første 45 minutter og havde været i kontrol det meste af kampen. Dog mente han, at holdet havde mistet fokus og troede, at sejren var hjemme, hvilket gjorde, at de ikke fik gjort det flotte arbejde færdigt.

Michael Pedersen fremhævede kaptajn Christoffer Mortensen som en kriger på banen, der aldrig lod sig slå ud, selvom han modtog mange knubs. Han roste også backen Andreas Vestkjær for hans fine spil og tilpasning til sin rolle på holdet.

Pedersen var tilfreds med holdets opbygningsspil og afslutningspil, som han mente var noget af det flotteste, han havde set. Han roste holdet for deres bevægelse og kombinationsspil, der skabte mange chancer. Dog mente han, at holdet skulle blive skarpere på deres slutprodukt og være mere kyniske i de afgørende øjeblikke.

Han påpegede også, at holdet skulle være mere aggressive i det defensive spil og være bedre til at orientere sig omkring modstanderne og løb i ryggen. Pedersen understregede dog, at holdet havde masser af kvaliteter og et stort uforløst potentiale, som han var sikker på ville komme til udtryk i resten af turneringen.

Næste kamp for SGI/SSK er lørdag 30. september, hvor de skal møde Dalum IF på Guldager Idrætscenter. Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 3-2 til FC Fredericia
Række: U15 Drenge Liga 2

Kilde: Cheftræner Michael Pedersen, SGI/SSK - U15 Drenge Liga 2