SGI/SSK-drengene henter en forløsende sejr: “Jeg er kanonstolt af den indsats”

Foto: SGI/SSK - U15 Drenge Liga 2.
Profilbillede
dato

Tirsdag kl. 18:30 var scenen sat ved Guldager Idrætscenter, da SGI/SSK sendte FC Sydvest hjem med et 1-0-nederlag.

Derfor var det også en glad og tilfreds SGI/SSK-cheftræner, der udtalte sig til VORES By Esbjerg efter kampen:

“Stor forløsning i dag, med en flot sejr over topholdet i ligaen. Vi har spillet nogle rigtig flotte kampe i de første 4 runder, men har ikke rigtigt haft de velkendte marginaler på vores side. Det var derfor rart, at vi endeligt kunne erkende - at de denne gang gik vores vej.”

“Jeg er kanonstolt af den indsats drengene leverer i dag! Det var en arbejdssejr uden lige, og det er en fornøjelse at se hvordan truppen bygger på kamp for kamp,” fortæller Michael Pedersen.

Hvad lykkedes for jer i dag?

“Vi kommer ud med det helt rigtige udtryk til dagens kamp. Vores tidligere udfordringer, har været at vi ofte lukker mål ind i de første minutter af vores kampe. Den fik vi lukket ned i dag. Så synes jeg at arbejdsindsatsen gjorde en kæmpe forskel. ALLE bød ind!”

“Spilmæssigt kunne man se, at vi de sidste uger har arbejdet meget med fase 3. Der var derfor en god balance i hvornår vi skulle spille direkte, og hvornår vi skulle have mere tålmodighed i vores opbygningspil. Særligt har jeg bidt mærke i, at disse drenge godt kan være stolte af deres duelspil, selvom det forlyder af omveje, at dette aldrig har været styrken tidligere.”

Michael Pedersen måtte bøje sig i støvet for den overordnede præstation af holdet, men holdets anfører høstede lidt ekstra roser:

“Det er svært at fremhæve enkelte spillere i dagens kamp, da hele holdet byder ind. Vi går på banen som et hold, og "kriger" sejren hjem. Det var derfor også svært at vælge kampens spiller i dag, som gik til vores anfører Christoffer Mortensen, egentligt fordi han flot tog styringen derinde i mange situationer. Flot indsats af vores kaptajn.”

SGI/SSK-spiller, William Sønderby, giver også sin reaktion på kampen:

“Det er dejligt, endeligt at få en sejr! Vores spil fungerede rigtig godt i perioder, og vi kæmpede alle for hinanden. God arbejdssejr. I vores spil havde vi god tålmodighed, og vendte tit spillet. Når vi har den tålmodig, ja så er der basse.”

Den 23. september skal SGI/SSK møde FC Fredericia. Kampen fløjtes i gang klokken 11:00 på Elbo Hallen.

Kampens resultat: 1-0 til SGI/SSK
Række: U15 Drenge Liga 2

Mål
19'1-0Felix V.S. Pedersen

Kilde: Cheftræner Michael Pedersen, SGI/SSK - U15 Drenge Liga 2