SGI/SSK-drengene imponerede fra første fløjt og sikrede sig sejren

Profilbillede
dato

I lørdagens fodboldkamp mellem SGI/SSK og Dalum IF endte det med en sejr til hjemmeholdet med en score på 5-2. Kampen blev spillet ved Guldager Idrætscenter, og det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start.

Allerede i det første minut af kampen scorede Felix V.S. Pedersen for SGI/SSK og bragte hjemmeholdet foran med 1-0. I det 15. minut udbyggede Christoffer Mortensen føringen til 2-0 med en flot scoring. Dalum IF gav dog ikke op og formåede at reducere til 2-1 i det 35. minut, hvor Christoffer Wanscher scorede.

Inden pausen fik udeholdet udlignet til 2-2, da Hjalte Storm Jensen fik bolden i nettet i det 44. minut.

Efter pausen var det igen hjemmeholdet, der kom bedst fra start. I det 48. minut scorede William Sønderby og bragte SGI/SSK foran med 3-2. Felix V.S. Pedersen fortsatte sin gode præstation og scorede sit andet mål i kampen i det 55. minut, hvilket øgede føringen til 4-2.

I det 61. minut fuldendte Felix V.S. Pedersen sit hattrick og scorede sit tredje mål i kampen, hvilket sikrede SGI/SSK en komfortabel sejr på 5-2.

Efter kampen var cheftræner for hjemmeholdet, Michael Pedersen, meget tilfreds med holdets præstation. Han roste drengenes niveau og udtryk, og mente at de kunne være stolte af deres indsats.

“Er super tilfreds med drengenes præstation i dag. Vi rammer et fint niveau overordnet set, og holder egentlig niveauet kampen igennem. Det udtryk drengene kommer ud til kampen med, kan de være stolte af.”

Han fremhævede især kaptajn Christoffer Mortensen, der udover at være god i kampen, scorede 'årets mål' direkte på frispark. Marcus, Sylle og Vestkjær blev også fremhævet for deres fine præstationer, og sidstnævnte blev kåret som kampens spiller.

Michael Pedersen mente, at holdet lykkedes med deres opbygningsspil og formåede at sætte fine angreb sammen. Han roste også holdets forsvar og deres kloge beslutninger både offensivt og defensivt. Han fremhævede også holdets gåpåmod, selvom de blev ramt af en udvisning og udligninger fra gæsterne.

Alt i alt var det en flot præstation af SGI/SSK, der viste deres potentiale og vandt en vigtig sejr. Cheftræner Michael Pedersen var tilfreds med holdets indsats, men mente også, at der var områder, der kunne forbedres inden næste kamp.

SGI/SSK-spilleren, Felix V.S. Pedersen, giver også sin reaktion på kampen:

“Jeg synes vi spillede godt, vi spillede med få berøringer og spillede hurtigt. Udover det, havde vi et godt presspil og så fightede vi! Jeg synes også selv jeg spillede godt, jeg kom i de rigtige løb og scorede 3 mål. Jeg havde forventet noget mere af Dalum, det tror jeg vi alle havde, men vi var klar på at komme ud og kæmpe alt hvad vi kunne.”

“Vi er blevet bedre til at være klar fra start, og så bare komme ud med 180 i timen.”

Næste kamp for SGI/SSK er lørdag 7. oktober, hvor de skal møde Helle FC på Aarre Stadion. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 5-2 til SGI/SSK
Række: U15 Drenge Liga 2

Kilde: Cheftræner Michael Pedersen, SGI/SSK - U15 Drenge Liga 2