Stolpe ud for FC King George der måtte nøjes med uafgjort: "Vi har ikke de små marginaler med os for tiden"

Foto: Privatfoto.
Profilbillede
dato

Søndag den 5. maj gæstede FC King George Hørdum Stadion i en vigtig kamp mod Thisted FC. Trods en flot indsats og næsten 'perfekt udekamp', måtte holdet nøjes med et uafgjort resultat, da kampen endte 1-1.

Træner Morten Svane udtrykte sin skuffelse over resultatet og følte, at holdet burde have taget alle tre point med hjem. 

“Skuffet over vi ikke får de 3 point med hjem, for Thisted har én reel chance i kampen og det er deres straffe, som vi unødvendigt selv giver dem i en situation hvor vi skal sparke bolden længere væk end vi gør. Så jeg synes det er synd for pigerne, fordi vi har ikke de små marginaler med os for tiden - det er stolpe ud frem for stolpe ind.”

Han mente dog, at holdet spillede en perfekt udekamp og gjorde alt rigtigt, men desværre brændte for mange chancer. Han roste dog spillernes indsats og deres soliditet på banen.

“Vi spiller en perfekt udekamp og gør alt rigtigt, men brænder for mange chancer desværre. Så alt i alt en kamp vi har fuld kontrol over og skal vinde.”

“Næsten alt fungerede, og vi står rigtig solidt på banen og giver ingen chancer væk i 93 minutter, men det var desværre ikke nok i dag. Vi skaber gode muligheder og skal vel ret beset scorer 2-3 mål mere i kampen, men bolden ville ikke det sidste stykke over stregen i dag. Så er jeg meget tilfreds med pigernes indstillingen efter dagens kamp og de gjorde alt hvad de kunne.”

Især Gudrun H, som lavede et spektakulært mål med et akrobatisk saksespark, blev fremhævet af Svane. Desværre brækkede hun håndleddet senere i kampen, hvilket er et stort tab for holdet. Svane roste også debutanten Jenny Duve for hendes indsats.

“Gudrun H, vores islandske jernkvinde som laver det bedste mål til dato jeg har set. Hun laver akrobatisk saksesparksmål som ingen ser går i kassen, men ud af det blå råber en af pigerne den gik sku i kassen. Så virkelig fedt. Desværre for os og Gudrun prøver hun lykken endnu engang i 2. halvleg, og her falder hun meget uheldigt ned på hånden, så hun brækker håndledet.”

“Så det er en stor bet for os at en af vores bedste spillere dette forår er ude for sæsonen med brækket håndled.”

“Derudover vil jeg fremhæve Jenny Duve som spiller hendes første divisionskamp, og gør det på højre dør som ikke en nemt, men hun brager bare igennem og er solid i alt hvad hun foretager sig på banen.”

FC King George-keeper, Simone Mølsted, delte trænerens skuffelse over resultatet og mente, at holdet burde have vundet, da Thisted ikke leverede en stærk præstation.

“Skuffet over ikke at få de tre point med hjem til Esbjerg, for det havde vi klart fortjent. Thisted har intet og er dårlige i kampen, så den kamp skulle vi have vundet.”

Næste opgave for FC King George er mod Team Viborg på Veldtofte Idrætspark lørdag den 11. maj kl. 12:00, hvor holdet håber på at vende tilbage til sejrsstien.

Kampens resultat: 1-1
Række: 2. Division Kvinder Slutspil

Mål
41'0-1Gudrun H.
61'1-1Naja Jensen (Straffe)

Kilde: Træner Morten Svane, FC King George - 2. Division Kvinder Slutspil