De kommende dages farlige vejr påvirker også sejladsen mellem Esbjerg og Fanø

Profilbillede

Der ventes foreløbig at være særlige udfordringer natten mellem torsdag og fredag, en betydelig del af fredagen og frem til lørdag morgen.

DMI varsler, at der fredag og lørdag er risiko for farligt vejr, når en kombination af kuling fra øst og en høj vandstand kan ramme østkysten. 

 

Vejrsituationen påvirker dog ikke blot de direkte berørte kommuner i den østlige del af Syd- og Sønderjylland. 
Den får også konsekvenser for Grådyb, farvandet mellem Esbjerg og Fanø, hvor vandstanden bliver så lav, at Fanøfærgen forventer at må sejle uregelmæssigt både fredag og lørdag og i perioder risikerer helt at indstille sejladsen.

Der ventes foreløbig at være særlige udfordringer natten mellem torsdag og fredag, en betydelig del af fredagen og frem til lørdag morgen.

Den Lokale Beredskabsstab, der har til opgave at koordinere myndighedernes indsats i forbindelse med de kommende dages vejrsituation, har sikret et beredskab på Fanø og følger situationen i Grådyb.

Myndighederne og rederiet Fanølinjen opfordrer borgerne til at holde sig orienteret om sejladsmulighederne og tage af sted i god tid, hvis man skal rejse til eller fra Fanø.

 

Læs mere om den aktuelle trafiksituation på Fanølinjen.dk.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi