Invitation til pressemøde med politikredsens første vandsøgshund

Profilbillede
dato

Medier inviteres til at møde Syd- og Sønderjyllands Politis nye vandsøgshund torsdag den 9. november.<br><br>​

Pressen inviteres torsdag den 9. november 2023 til pressearrangement klokken 12.30 ved Kystredningstjenesten, Auktionsgade 30 på Esbjerg Havn, hvor der bliver mulighed for at møde Syd- og Sønderjyllands Politis nye vandsøgshund Viggo og se ham i arbejde.

 

Udover Viggo og  hundefører Jesper Lynge Overgaard vil både hundeleder ved Syd- og Sønderjyllands Politi politikommissær Mads Dammark, den nationale koordinator for vandsøgshunde ved National Politihundecenter Steen Stausholm og Kystredningstjenesten være til stede og fortælle om arbejdet med vandsøgshundene både i politikredsen og nationalt, hvor der samarbejdes med både Søværnet, Aarhus Universitet og Syddansk Universitet om at finde forsvundne personer i vand. Der er mulighed for interview.

 

Vandsøgshunde fra hele landet vil samtidig træne i Esbjerg Havn og det vil være muligt for pressen at komme ombord på et redningsfartøj og fotografere vandsøgshundene i arbejde fra vandsiden.

 

Ønsker man at komme ombord kræver det tilmelding af hensyn til sikkerhedsudstyr mm. Sidste tilmeldingsfrist mandag den 6. oktober til kommunikationsmedarbejder Anette Johnsen på mailadressen: AJO053@politi.dk Oplys medie og antal af personer, der vil med på båden.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi