Kæmpe drag-bingo på Esbjerg Streetfood

Dronningen bag fortæller, at der kan forventes “store mængder af grin, fede præmier, og ikke mindst masser af drag” (Foto: Britney Corvette)
dato

Du læste helt rigtigt. Så hold på hæle og vipper for fredag d. 29. marts overtager Britney Corvette Esbjerg Streetfood, og åbner dørene op for en kæmpe omgang drag-bingo.

Dronningen bag fortæller, at der kan forventes “store mængder af grin, fede præmier, og ikke mindst masser af drag” 

“Jeg har aldrig afholdt et dragshow i Esbjerg før, men da jeg er selv er fra Jylland, så ved jeg hvor vigtigt det er, at drag ikke kun er en ting i hovedstaden, men at det kommer rundt i hele landet” fortæller Britney Corvette, der selv er født og opvokset i Sønderborg. 

Fed drag og fede præmier
Udover halvanden times dragshow, er der også sørget for fede præmier til de heldige vindere på aftenen. Med til at sponsorere eventet er Esbjerg Bryghus, som har smidt et gavekort med til øl smagninger.

“Det er selvfølgelig vigtigts at man møder op for at have det sjovt. Men der må jo også gerne være noget lækkert at spille om,” griner Britney Corvette.

“Min vigtigste opgave er at skabe en fest, og at alle føler sig tilpas. Drag er for alle, og jeg elsker at optræde for et blandet publikum. Alle lige fra Lise på 15 år til Per på 62 år er velkommen. Det vigtigste er bare at du kan lide at have det sjovt, så skal jeg nok sørge for resten” forsikrer Britney Corvette der i sine 6 år som drag queen har masser af erfaring med drag bingo. 

Der er garanteret en fredagsfest udover det sædvanlige når Britney ankommer til Esbjerg.

Showet foregår på Esbjerg Streetfood og afholdes 19.00-20.30 og har en aldersgrænse på min. 15 år.

Hvad: Drag bingo med Britney Corvette
Hvor: Esbjerg Streetfood
Hvornår: 29. marts

Billetter kan købes her

Kilde: Britney Corvette
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.