Kodepiraterne er igen på spil på biblioteket i Esbjerg

Foto: Esbjerg Kommunes Biblioteker .
Profilbillede
dato

Esbjerg bibliotek kalder alle børn og unge til klubaftener, hvor piraterne sammen kan udforske de kreative it-kompetencer på en sjov og legende måde.

Coding Pirates formål er at fremme børn og unges produktive og kreative it-kompetencer. Det gør de via afholdelse af ugentlige klubaftener, workshops og online kollaboration samt udvikling af dedikeret undervisningsmateriale sammen med andre Coding Pirates afdelinger. 

Forårssæsonen starter torsdag den 25. februar kl. 17 i Læringsrummet på Hovedbiblioteket

Coding Pirates sigter mod at uddanne innovative produktudviklere. Som hovednerve i foreningen står en broget skare af udviklere, lærere, programmører, forskere og entreprenører. De har alle det til fælles, at de ser et behov for et tilbud til børn og unge, der vil styrke deres it-kompetencer og kreativitet.

Det er mere aktuelt end nogensinde før i en tid, hvor teknologien udvikler sig hurtigere, end du kan nå at stave til bibliotek. Så på den måde kan du via kodepiraterne blive rustet til fremtiden på en sjov og legende måde. 

Vil du have mere information, er der oplagt at følge Coding Pirates foreningens Facebookside. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til esbjerg@codingpirates.dk

Kilde: Esbjerg Kommunes Biblioteker
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.