Kom med til klimaaften i Esbjerg: Fremtidens vejr i din baghave

Foto: Esbjerg Kommune .
Profilbillede
dato

Har du lyst til at høre mere om voldsomt vejr og klimaforandringer? Onsdag den 25. januar kl. 17-20 inviterer Danmarks Meteorologiske Institut - DMI og Esbjerg Kommune til klimaaften om fremtidens vejr i din baghave på Vadehavscentret.

DMI fejrede i 2022 150-års jubilæum, og i den anledning holdes der klimaaftener i udvalgte kommuner. Den 25. januar er turen kommet til Esbjerg Kommune, og alle interesserede er velkomne.

Arrangementet er gratis og deltager du, kan du se frem til at få et indblik i den verden, vores børn og børnebørn arver, og hvor DMI’s fremtidsscenarier er et fundament i klimatilpasningen – en verden, hvor morgendagens vejrudsigter vil være mindst lige så relevante for store og små, ligesom i dag.

Udover eksperter fra DMI deltager også byudviklingschef i Esbjerg Kommune, Peer Munksgaard Rexen, der vil fortælle om, hvordan Esbjerg Kommune arbejder med klimatilpasning. Kystdirektoratet vil fortælle om, hvordan digerne kan bruges til at beskytte mod oversvømmelser.

Borgmester Jesper Frost Rasmussen indleder aftenen med en velkomst, mens tidligere tv-meteorolog Jesper Theilgaard fører tilhørerne gennem de forskellige indlæg. Til slut bydes der på sandwich, inden der åbnes for spørgsmål.

Af hensyn til forplejningen er det nødvendigt at tilmelde sig. Tilmeldning sker her.

Kilde: Esbjerg Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.