Oplev Mika Akim i en intim koncert på Huset Esbjerg

dato

Den 22. oktober 2024 inviterer Skrå Scene til en unik musikoplevelse med den svenske sangskriver Mika Akim, der sammen med guitaristen Tomás Gubbins skaber en aften fyldt med drømmende lydlandskaber og poetiske sange. Kom og oplev en koncert, der kombinerer dyb lytning med kreativ udveksling.

Mika Akim vil sammen med Tomás Gubbins udfolde en akustisk koncert, der bringer publikum ind i en verden af svævende lydlandskaber. Med en usædvanlig kombination af elektrisk guitar og viola d'amore skaber de en musikalsk oplevelse, der trækker på elementer af folkemusik og improvisation.

En interaktiv musikoplevelse

Aftenen starter med en interaktiv del, hvor publikum får mulighed for at få et indblik i musikkens univers og lære om, hvordan man kan træde ind i musikken. Efter koncerten er der mulighed for at stille spørgsmål og dele refleksioner om oplevelsen, hvilket gør denne aften til noget helt særligt.

Om Skrå Scene

Skrå Scene er Esbjergs nye samlingssted for nysgerrige musikelskere. I denne sæson byder de på en række koncerter, der udforsker et todelt koncertformat. Ud over det traditionelle koncert-element vil der være et samskabende, samtalende eller undersøgende element, der varierer fra koncert til koncert.

Praktisk information
Dato: Tirsdag 22. oktober 2024
Tid: Dørene åbner kl. 19:30, koncerten starter kl. 20:00
Sted: Huset Esbjerg, Finsensgade 1, 6700 Esbjerg
Entré: 50 kr i døren
Arrangør: Skrå Scene
Målgruppe: Alle
Samarbejdspartnere: Huset Esbjerg, Kanten
Støttet af: Statens Kunstfond, Johan Hoffmann Fonden, Lida og Oskar Nielsens Fond og Obbekjerfonden



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut