Oplev musik og poesi i Bryndum Kirke

dato

Tag del i to unikke arrangementer i Bryndum Kirke i september. Oplev en eftermiddag med fællessang fra Højskolesangbogen den 5. september og nyd en aften med klassisk klavermusik og poesi den 8. september. Begge arrangementer byder på kulturelle oplevelser i smukke omgivelser.

Fællessang i Bryndum Kirke
Torsdag den 5. september 2024 kl. 17:00 inviteres alle til en hyggelig eftermiddag med fællessang fra Højskolesangbogen. Arrangementet, der normalt finder sted i Sognegården, flyttes til gravhøjen på Bryndum Kirkegård, hvis vejret tillader det.

Marita Bjorholm, kirkesanger i Bryndum og Vester Nebel, vil introducere nogle af sangene. Marita, der er uddannet lærer fra Norge, flyttede til Varde for et år siden og har en stor interesse for sang, musik og poesi. Organist Natascha Pontoppidan vil akkompagnere til sangene. Arrangementet varer tre kvarter og er åbent for alle, nye som gamle.

Klassisk klavermusik og poesi
Søndag den 8. september 2024 kl. 16:00 kan du opleve en anderledes kulturel aften i Bryndum Kirke. En af Danmarks førende klassiske pianister, Christina Bjørkøe, og den anerkendte digter Niels Hav vil præsentere et unikt samspil mellem musik og poesi.

Christina Bjørkøe vil spille stykker fra sit aktuelle repertoire, mens Niels Hav læser op fra sin digtsamling "Øjeblikke af lykke". Christina har givet koncerter i mange lande og modtaget flere anerkendte priser, herunder DR P2 prisen for sin indspilning af Carl Nielsens samlede klaverværker. Niels Havs digte er oversat til flere sprog, og han har rejst rundt i verden med sin poesi. Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding.

Praktisk information
Fællessang:

Dato: Torsdag den 5. september 2024

Tid: Kl. 17:00

Sted: Bryndum Kirke, Bryndumvej 115, 6715 Esbjerg N

Entré: Gratis


Klassisk klavermusik og poesi:

Dato: Søndag den 8. september 2024

Tid: Kl. 16:00

Sted: Bryndum Kirke, Bryndumvej 115, 6715 Esbjerg N

Entré: Gratis


Begge arrangementer er åbne for alle og byder på enestående kulturelle oplevelser i Bryndum Kirke.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut