Politi fandt opioider ved ransagning

Profilbillede
dato

<br>En 44-årig mand blev i går sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer<br>

Syd- og Sønderjyllands Politi ransagede torsdag en adresse i Esbjerg og fandt blandt andet opioider på stedet.

 

I forbindelse med politiets indsats mod narko og ulovlige piller observerede en patrulje torsdag eftermiddag aktivitet omkring en adresse i Esbjerg, hvor to personer udviste en mistænkelig adfærd. De to personer blev visiteret, og da der blev fundet euforiserende stoffer på dem, blev de begge sigtet og adressen ransaget. Politiet fandt ved ransagningen blandt andet flere end 1500 piller i form af benzodiazepiner, opioider og ulovlige lægemidler.

 

I forbindelse med ransagningen blev en 44-årig mand sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer og lægemiddelloven.

 

”Vi er meget tilfredse med at have fået sigtet en af de personer, der sælger blandt andet opioider til stor skade for blandt andet unge mennesker i Esbjerg. Vi tager  bekæmpelsen af opioider meget alvorligt og gør, hvad vi kan for at bekæmpe salget af de ulovlige stoffer, siger politikommissær Frederik Aalborg Nielsen.

 

Udover de ulovlige piller fandt politiet også ulovlige cigaretter ved ransagningen.

 

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi