Politiet fortsætter tryghedsskabende patruljering

Profilbillede
dato

Politiet har siden et forsøg på manddrab i Esbjerg haft ekstra fokus på trygheden i byen<br><br>​

Syd- og Sønderjyllands Politi fortsætter den tryghedsskabende indsats, der blev sat i værk efter et forsøg på manddrab fredag den 24. maj i centrum af Esbjerg.

 

Straks efter, at en 27-årig mand ved 20.30-tiden var blevet overfaldet og stukket med kniv, indledte politiet ud over en massiv efterforskning også en omfattende tryghedsskabende indsats i byen, herunder med flere tryghedsskabende patruljer. Indsatsen blev i dagene efter fulgt op med, at politifolk var i området med den mobile politistation for at tale med borgere og svare på spørgsmål.

 

”Vi har fortsat ekstra patruljer i byen for at sikre borgernes tryghed. Man behøver ikke blive bekymret, hvis man oplever, at der er mere politi i byen end normalt. Vores tilstedeværelse skyldes udelukkende, at vi har fokus på trygheden i byen”, siger vicepolitiinspektør Søren Rønnov, der er leder af Områdecenter Nordvest.

 

Den tryghedsskabende indsats fortsætter med tryghedsskabende patruljer i hele byen i en periode, ligesom den mobile politistation kan tages i brug efter behov.

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi