Totalrenoveret villa i Esbjergs bekvemme Rørkjærsgade 22 lokker med nærhed til hverdagens fornødenheder og roligt naboskab

dato

Velkommen til Rørkjærsgade 22 i Esbjerg, et område kendt for sin bekvemmelighed og nærhed til hverdagens fornødenheder. Beliggende i gå- og cykelafstand fra skoler, indkøbsmuligheder, byliv og meget mere, er dette hjem et ideelt sted at bo. Dertil skal det nævnes at ejendommen er beliggende på en rolig vej, hvor naboskabet er i top!
Ejendommen præsenterer sig super indbydende og har gennemgået en totalrenovering inden for de seneste par år.

Stueetagen byder dig velkommen med en indbydende entre, der tilbyder god opbevaringsplads til sko og overtøj. Et lyst og moderne badeværelse tilføjer en touch af elegance, mens det rummelige køkken/alrum danner hjertet i villaen. Her bliver madlavning en fornøjelse, og den åbne forbindelse til den hyggelige opholdsstue skaber en indbydende atmosfære.
På første sal venter to gode og store værelser, perfekte til at tilpasse efter dine behov. En nydelig repos tilbyder ekstra opbevaringsplads eller en rolig krog til læsning og afslapning.
Nede i kælderen finder du et funktionelt bryggers, der gør dagligdagen mere praktisk med plads til vaskemaskine og tørretumbler. To rummelige disponible rum tilbyder mulighed for at skabe hobbyrum eller ekstra opbevaringsplads. Et stort og lyst badeværelse fuldender kælderens faciliteter med ekstra komfort. For den ekstra tryghd er det værd at nævne at, der er lagt omfangsdræn omkring kælderen.
Tilhørende boligen er en garage til sikker opbevaring af bil og værktøj. Haven, selvom lille, er et charmerende frirum perfekt til afslapning og hyggelige grillaftener med venner og familie.

Støt lokalt og giv RealMæglerne Esbjergs Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om RealMæglerne Esbjerg på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/276133698863957/posts/306297939180866
Denne artikel er skrevet ud fra virksomhedens Facebookopslag. Indholdet heri er derfor deres og de er afsenderen på indholdet.